Sebastian Rajalakso klar för Syrianska

Den 24 årige mittfältaren kommer på lån från Djurgården och avtalet löper säsongen ut.

Syrianska ser till att förstärka truppen med Sebastian Rajalakso från Djurgården, dit han anslöt från Enköpings SK inför säsongen 2008. En minst sagt meriterad mittfältare med 127 matcher under fem Allsvenska säsonger på meritlistan.

– Sedan vi tappade Yussuf Saleh har vi sökt att förstärka ytterplatsen. När vi fick nys om möjligheten att värva Sebastian så satte vi genast fart. Med Sebastian får vi förutom en meriterad spelare även en som har vanan inne och skolad att spela i vårt spelsystem. Han passar definitivt in på den kravprofil som vi ställer på en ytter, förutsättningarna kunde inte ha varit bättre säger Syrianskas sportchef Jan Grigo.

Med Sebastian i truppen får nu lagledningen ytterligare ett alternativ att formera offensiven med. Men det innebär också att kampen om ytterplatserna hårdnar, men det är inget som bekymrar Grigo.

– Nej absolut inte, det är snarare tvärtom. Det har väl inte frångått någon att vi är väldigt sköra för skador och med Sebastian får vi dessutom lite tyngd och bredd i laget. Detta frigör även utrymme för våra två unga talanger på ytterplatserna som sakteligen behöver slussas in utan att de ska behöva känna någon prestationsångest. Sebastian har egenskaper som bäddar för ytterligare en dimension i vårt offensiva spel och det välkomnar vi. Jag vill också tacka Djurgården som har varit oerhört smidiga i övergången, säger Jan Grigo.

Sebastian ansluter till laget under dagens träning. Syrianska FC välkomnar honom och önskar honom lycka till under kommande säsong.

Text: Danny Barsoum
 

 

Tingstad stödjer SFC! 

Besök SFC Play nu

Besök SFC Play, Syrianska FC:s officiella YouTube-kanal och platsen där alla SFC:s videoklipp återfinns.
Du kan även surfa dit direkt via adressen www.youtube.com/SFCPlay.

 

 


 

© Syrianska FC  •  Box 222, 15123 Södertälje, Sweden  •  Tel. +46(0)8 550 341 84  •  Fax. +46(0)8 503 879 39  •  info@syrianskafc.com