Gabriel Machado klar för Syrianska FC

Den 23 årige brasilianske anfallaren har skrivit på och blir därmed Syrianskas tredje nyförvärv under nuvarande transferfönster.

Syrianska FC ser till att förstärka truppen med ytterligare en anfallare, Gabriel Machado, med förflutet i Rumänien och Spanien. Under veckan hann han genomföra några träningspass innan klubben beslöt sig att gå vidare med honom. Efter några dagars förhandlingar kom parterna slutligen överens och kontraktet skrevs på.??

– Det tog en stund men det löste sig. Vi har sökt att förstärka anfallssidan även då vi hade Osman Sow i truppen. När han sedan också lämnade fick vi ytterligare en plats att fylla och med Mattias Mete och Gabriel Machado anser vi nu ha en bra besättning på den positionen. Gabriel har egenskaper som sticker ut och kommer att vara komma oss till nytta. Han löper smart, har fin teknik och distinkta avslut, säger sportchefen Jan Grigo.

Med Gabriel i truppen får nu lagledningen två renodlade anfallare att formera offensiven med. Lägg därtill även att Dinko som alternativ så ser den positionen äntligen till att vara intakt, något som lagledningen sedan säsongsinledningen sökt att förfoga över.

– Det har väl inte frångått någon att vi inte riktigt kunnat svara gentemot dem behov som vi såg och fortfarande ser i truppen, men den hållningen bottnar tyvärr i ekonomin och inget annat. Gabriels ankomst blev möjligt efter en strävan att finansiera det med externa finansiärer, annars hade det inte gått. Vi riktar således ett stort tack till den kommitté som jobbat med att hitta finansiärer samt våra supportrar som är med och bidrar. Den här sortens av övergångar är numera vår vardag och då får vi helt enkelt infinna oss i att jobba utefter den verkligheten, säger Jan Grigo.

Syrianska FC välkomnar Gabriel Machado och önskar honom lycka till under resterande del av säsongen.

Text: Redaktionen

 

Tingstad stödjer SFC! 

Besök SFC Play nu

Besök SFC Play, Syrianska FC:s officiella YouTube-kanal och platsen där alla SFC:s videoklipp återfinns.
Du kan även surfa dit direkt via adressen www.youtube.com/SFCPlay.

 

 


 

© Syrianska FC  •  Box 222, 15123 Södertälje, Sweden  •  Tel. +46(0)8 550 341 84  •  Fax. +46(0)8 503 879 39  •  info@syrianskafc.com